Schoolvoorstellingen!!!

Op vraag van enkele scholen begonnen Lien & Bart met schoolvoorstellingen van 'Den Grooten Oorlog tussen de Patatten'. Aangezien dit bijzonder boeiend bleek te zijn en een succes scheen bij de leerlingen, besloten zij deze voorstellingen vast te integreren in hun aanbod. De schoolomgeving is hen trouwens helemaal niet vreemd, want Lien heeft een diploma als regentes muzikale opvoeding. Zij gaf een tiental jaren muziekles in verschillende middelbare en lagere scholen, alsook het buitengewoon onderwijs en enkele methodescholen. Ze gaf les aan kinderen en jeugd van 6 tot 18 jaar, in alle netten, aan tal van culturen en in alle richtingen. Bart studeerde in het hoger orthopedagogie en werkt nu ongeveer 15 jaar in De Dauw VZW, een centrum voor kinderen met autisme van 3 - 18 jaar. Hij geeft er vooral muziekatelier. Zij weten zich dus wel te handhaven in deze jeugdige omgeving en kennen ook hun interessevelden.

Momenteel zijn er 2 schoolvoorstellingen die kunnen worden geboekt:

Den Grooten Oorlog tussen de Patatten

Een boeiende reis van WOI tot nu! Op een speelse en creatieve, zeker niet te zware, maar ook niet overdreven luchtige manier. Met de boodschap dat de gevolgen van oorlog generaties lang blijven duren. 

Er wordt gezongen, er worden verhalen verteld en de leerlingen kunnen unieke materialen bekijken uit WOI. De voorstelling bevat mooie bijpassende projecties en eigen filmcreaties.

Helemaal op maat van het schooltype, leeftijd, richting. 

Geschikt vanaf 5de leerjaar tot en met 6de middelbaar. 

Vraag gerust meer info op onze contactpagina. 

Of bekijk foto's van onze schoolvoorstellingen.

Muur

Een pakkende voorstelling over vluchten en muren in de hele wereld. Een uniek portret van eigen liedjes, verhalen, foto's en films. 

Helemaal op maat van het schooltype, leeftijd en richting, maar het meest geschikt voor 2de en 3de graad middelbaar.

PRAKTISCH:

Duur: 1 voorstelling duurt normaal 60 min. (kan ook ingekort worden naar 50 min op verzoek)

Indien de groep te groot is voor de zaal kunnen er twee voorstellingen gegeven worden zodat de groep in twee kan gesplitst worden en dit voor dezelfde prijs als 1 voorstelling. Echter: deze 2 voorstellingen dienen op dezelfde namiddag gepland te worden.

Nodig: projectiescherm, zaal die verduisterd kan worden en waar het podium of de speelpek enigszins verlicht kan worden

Waar? U kunt deze voorstelling programmeren in kleine en grote zalen. Zelfs in klassen kunt u dit programma plaatsen. U kunt ook samenwerken met het plaatselijke cultureel centrum.
Wanneer?  U kunt deze programma's boeken voor de schooljaren 2020 - 2021 - 2022. 

In openlucht? Voor beperkte groepjes kan deze voorstelling doorgaan in openlucht op plekken die iets betekend hebben in WOI in de stad of het dorp van de school. Zo creëert u vanzelf een uniek decor!

LIEN&BART 27-02-2015 051 3.jpeg
  • Spotify - Black Circle
  • Black Instagram Icon
  • Spotify - Black Circle
  • Facebook
  • SoundCloud - Black Circle
  • YouTube
  • Instagram