Aan de lijst hieronder werden volgende programma's nog niet toegevoegd:

Eindelijk Alleen: nieuw solo-programma van Lien Kooijman

Summerfolk van Kandoris

Ed Kooyman, Juffra Toertjes en heel den Hannekesnest

Deze programma's kunt u echter wel reeds boeken. Vraag gerust meer info.

Lieve Liendjes

Lien & Bart maken mooie liedjes, kleine liedjes, zotte liedjes, absurde liedjes maar vooral lieve lie(n)djes, over hun vrienden, hun bezigheden, het leven in het nieuws, hun overtuigingen, hun zoontje en over elkaar. Dit doen ze in het Nederlands, maar ook elk in hun zo gegeerde dialecten nl. Antwerps en West-Vlaams. Een clash van talen, mooie verhalen, heerlijk ongedwongen gebracht met een flair die enkel eigen is aan dit koppel, die van nature zingen wie ze zijn, maar waarin ieder zich meteen herkent. Mooie en Lieve Liedjes dus om van te genieten tijdens luisterconcerten.

Gebracht door Lien & Bart, op alle instrumenten die ze spelen nl. piano, fluiten, accordeon, gitaar, mondharmonica en banjo. Twee stemmen die elkaar prachtig aanvullen, dan weer over elkaar tuimelen om later weer te eindigen in een perfecte ademloze gevoelige harmonie.

Den Grooten Oorlog tussen de Patatten

Een tijdloze en fenomenale liedjesvoorstelling die begint met een volledig eerste deel over WOI en eindigt met andere oorlogen. De passie van Bart voor WOI komt hier enorm duidelijk in terug en onderscheidt zich van andere programma's over deze materie, omdat het niet te zwaar gebracht is, zonder de ernst ervan te ondermijnen. Tussen de eigen zeer originele liedjes door krijg je prachtige korte en unieke, nooit eerder gehoorde verhalen over WOI, bekeken vanuit het oorlogsmateriaal dat Bart gevonden heeft in de streek waar hij woont. Hij verzamelde dit als kind en luisterde met grote ogen naar de geschiedenis die leraren of grootouders daarover vertelden. Lien brengt o.a. een prachtig lied over haar grootmoeder die in WOII haar vader verloor in het bombardement van Mortsel om dan te eindigen bij de toestand vandaag met een beklijvend einde, maar niet al te donker. Niet alleen WOI komt aan bod, ook de gevolgen van oorlog die meerdere generaties overschrijden Een prachtig luisterconcert tijdens herdenkingsconcerten, 11 november, kerstperiode, maar ook gewoon door het jaar, op elk moment interessant en meer dan genietbaar. 

 

KIJK OOK OP PAGINA SCHOOLVOORSTELLINGEN.

Lien & Bart spelen accordeon, fluiten, gitaar, mondharmonica en piano. Liedjes hoofdzakelijk in West-Vlaams, Antwerps, Nederlands.

2014: Lien & Bart kregen steun van Gone West bij de creatie van dit project en een uitmuntende beoordeling. Niet alleen in Vlaanderen kent dit programma een bijzonder succes, ook in het buitenland kwamen ze hiermee in de belangstelling o.a. Engeland en Canada, waar ze ook optraden.

Ook Engelse liedjes beschikbaar: kijk bij LEANNE.

MUUR

Een blik op de actualiteit, maar even goed een persoonlijke interpretatie van muren, het woord 'muur' en muren over de hele wereld. Deze liedjesvoorstelling vangt je, doet je blozen, verrast je in al zijn facetten en laat je niet meer los! Een wondermooi concert met prachtige unieke beelden, films en interpretaties. Deze voorstelling ontstond uit interesse (van Lien) voor de Berlijnse Muur, waar zij als kind nogal mee te maken kreeg, maar gaat veel verder dan dit. Beklijvende verhalen betrekken de actualiteit, doen je nadenken, maar laten je ook gewoonweg genieten en ontspannen. Knappe kunstige weergave van een niet al te eenvoudig gegeven. Creativiteit ten top met de kracht van de liefde voor vrijheid. Buitengewoon mooi!

MUUR KAN OOK ALS SCHOOLVOORSTELLING. BEKIJK DE PAGINA SCHOOLVOORSTELLINGEN.

Lien & Bart spelen accordeon, piano, mondharmonica, banjo, gitaar en fluiten en een pakkende tweestemmigheid die je beroert tot het einde. 

Lien & Bart kregen steun van Gone West bij de creatie van MUUR in 2017 en een zeer goede beoordeling. Dankzij het lied 'Anna' dat zij ook in het Engels vertaalden konden zij, met steun van de Vlaamse Overheid, gaan optreden tijdens een groot evenement van het Alberni Museum over 'Kinderen in de Oorlog' in Courtenay, Comox, Vancouver Island, Canada voor heel veel nationaliteiten. 

Kerst

Lien & Bart brengen u een intiem programma met kerstliedjes en luisterliedjes die passen bij deze tijd, zowel eigen liedjes als bekende kerstliedjes en kleinkunstige liedjes komen aan bod. Hoofdzakelijk Nederlands met hier en daar meezingmogelijkheid. Zeer mooi gebracht met hun eigen kijk op Kerstmis

Instrumenten: gitaar, fluiten, banjo, accordeon, mondharmonica en twee liefdevolle stemmen.

Ook met hun folkgroep KANDORIS brengen Lien & Bart jaarlijks unieke kerstconcerten. Kijk hiervoor op de pagina KANDORIS. 

Please reload

  • Spotify - Black Circle
  • Black Instagram Icon
  • Spotify - Black Circle
  • Facebook
  • SoundCloud - Black Circle
  • YouTube
  • Instagram