top of page

Programma's

LIEVE LIENDJES

Lien & Bart maken mooie liedjes, kleine liedjes, zotte liedjes, absurde liedjes maar vooral lieve lie(n)djes, over hun vrienden, hun bezigheden, het leven in het nieuws, hun overtuigingen, hun zoontje en over elkaar. Dit doen ze in het Nederlands, maar ook elk in hun zo gegeerde dialecten nl. Antwerps en West-Vlaams. Een clash van talen, mooie verhalen, heerlijk ongedwongen gebracht met een flair die eigen is aan dit koppel, die van nature zingen wie ze zijn, maar waarin ieder zich meteen herkent. Mooie en Lieve Liedjes dus om van te genieten tijdens luisterconcerten.

Gebracht door Lien & Bart, op alle instrumenten die ze spelen nl. piano, fluiten, accordeon, gitaar, mondharmonica en banjo. Twee stemmen die elkaar prachtig aanvullen, dan weer over elkaar tuimelen om later weer te eindigen in een perfecte ademloze gevoelige harmonie.

_MG_9166.JPG

OORLOG & VREDE, THEMA 11 NOVEMBER

3 VOORSTELLINGEN

Den Grooten Oorlog tussen de Patatten

MUUR

Moest ik ooit vluchten

Een mix van 2 of 3 programma's kan ook.​

Lien & Bart spelen accordeon, fluiten, gitaar, mondharmonica en piano. Liedjes hoofdzakelijk in West-Vlaams, Antwerps, Nederlands.

2014: Lien & Bart kregen steun van Gone West bij de creatie van deze projecten en een uitmuntende beoordeling. Niet alleen in Vlaanderen kent dit programma een bijzonder succes, ook in het buitenland kwamen ze hiermee in de belangstelling o.a. Engeland en Canada, waar ze ook optraden.

 

_edited.png

KERST

Lien & Bart brengen u een intiem programma met kerstliedjes en luisterliedjes die passen bij deze tijd, zowel eigen liedjes als bekende kerstliedjes en kleinkunstige liedjes komen aan bod. Hoofdzakelijk Nederlands met hier en daar meezingmogelijkheid. Zeer mooi gebracht met hun eigen kijk op Kerstmis. 

Instrumenten: gitaar, fluiten, banjo, accordeon, mondharmonica en twee liefdevolle stemmen.

Ook met hun folkgroep KANDORIS brengen Lien & Bart jaarlijks unieke kerstconcerten met de naam Christmasfolk & Gospels. Een zeer uitbundig kerstconcert dat het best past in kerken, maar even goed in zalen.

s_7051842.jpg

NIEUWJAARSCONCERTEN

THEMA VALENTIJN

ST PATRICK IRISH FOLK

LIEN KOOIJMAN

ED KOOYMAN, JUFFRA TOERTJES EN HEEL DEN HANNEKESNEST

De info van deze programma's wordt nog aangevuld. Vraag alleszins meer info indien u interesse heeft.

  • Spotify - Black Circle
  • Black Instagram Icon
  • Spotify - Black Circle
  • Facebook
  • SoundCloud - Black Circle
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page